Hellerup

I Capio ser vi det billeddiagnostiske område som en strategisk vigtig del af vores forretning, og vi søger derfor en dygtig Mamma-radiolog til vores afdeling i Hellerup.

Capio tilbyder

I Capio tilbyder vi dig gode ansættelsesforhold, indbydende fysiske rammer samt professionelt, moderne udstyr. Vi kan tilbyde en fast stilling på 30 timer pr. uge og løn efter nærmere aftale, svarende til indplacering som speciallæge eller overlæge. Ved ansættelse sikrer Capio en god pensionsordning og sundhedsforsikring.

Du vil blive en del af en hverdag, hvor der er fokus på produktion og kvalitet i samarbejde med vores veluddannede og motiverede personale. Vores billeddiagnostiske afdeling består af et team af dygtige og dedikerede medarbejdere, som vægter faglig kvalitet højt. Det tværfaglige samarbejde er også det bærende fundament i teamet, hvor radiologer, radiografer og sekretærer leverer en samlet indsats i patientforløbene.

Vi tilbyder en fleksibel arbejdsplads med mulighed for både korte og lange vagter. Samtidig vil du indgå i et effektivt og fleksibelt team, som arbejder i et højt tempo. 

Vi vil byde dig velkommen på et hospital med et godt arbejdsmiljø, en stabil og erfaren medarbejdergruppe, en afdeling med en fælles indstilling om at hjælpe hinanden og løfte i flok samt en lægegruppe, der videndeler og samarbejder tæt på tværs af specialer.

 

Capio søger

Vi søger en erfaren Mammaradiolog (her henviser vi til DBCG-retningslinjer) til udførelse af klinisk mammografi, herunder klinisk undersøgelse, tolkning af mammografier og udførelse af ultralydsskanning og ultravejledte interventioner. Vi ser gerne, at du har lavet et minimum af +1000 mammografier i de sidste 2-5 år.

Du skal kunne arbejde struktureret og selvstændigt planlægge dit arbejde efter aftale med Chefradiografen. Vi er åbne for input og forventer naturligvis, at du kan bidrage til den faglige udvikling.

 

Vi ser gerne, at vores nye Mammaradiolog:

  • kan håndtere at arbejde i et højt tempo og udvise høj effektivitet,
  • har gode samarbejdsevner, er rummelig og lyttende,
  • kan arbejde selvstændigt og tage ejerskab for sine opgaver,
  • er grundig og kvalitetsbevidst og
  • er fleksibel og kan arbejde i weekender efter behov.

 

De dedikerede apparaturer er to mammorater og to GE-ultralydsapparaturer, som er state-of-the-art.

Opstart

Ansættelsesstart den 1. april.

Vi indkalder løbende til samtale, så send din ansøgning hurtigst muligt.

Yderligere information om at være vikar

Har du brug for yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte Chefradiograf Forough Sadolin på fsa@capio.dk eller 2888 8834 eller Ledende radiograf Linda Heerwagen på lih@capio.dk.

Om Capio

Ansættelsesform Fastansat
Arbejdstid Deltid
Startdato 1. april 2021
Antal ledige stillinger 1
Arbejdstid 30 timer
By Hellerup
Region Hovedstaden
Land Danmark
Referencenummer 2021/10
Publiceret 05.02.2021
Sidste ansøgningsdag 05.03.2021

Tillbaka till lediga jobb