Aarhus

Motiveres du af et godt, tværfagligt samarbejde i en effektiv og afvekslende dagligdag med arbejde inden for flere forskellige specialer? Så er denne stilling måske lige noget for dig.

Vi har dejligt meget at lave, og vi søger derfor en Anæstesisygeplejerske til vores dygtige team i Aarhus. 

Capio tilbyder

Vi tilbyder en spændende stilling som Anæstesisygeplejerske i et uformelt arbejdsmiljø med et godt, tværfagligt samarbejde. Vagterne er placeret fra mandag til fredag med en vagtlængde på 8-12 timer med mulighed for individuel aftale af vagtlængde. Vores hospital er åbent fra mandag til fredag, og vi lukker normalt i weekenderne. Vi tilbyder en fast stilling på 32 timer om ugen.

Vi søger

Vi søger en Anæstesisygeplejerske med bred erfaring. Det er en fordel, hvis du har erfaring inden for fx rygkirurgi, organkirurgi, urologi og plastikkirurgi.

Det er vigtigt, at du har minimum 2 års erfaring inden for dit speciale.

Vi lægger vægt på at finde den helt rigtige profil til vores team. Vi ønsker os en ny kollega, der med ildhu og drive vil tage sin plads i teamet og bidrage med et højt fagligt niveau. Det er vigtigt, at du er fleksibel, har lyst til at tage mange forskelligartede opgaver og evner at skabe overblik – også i pressede situationer – samt har et godt humør.

Har ovenstående vakt din interesse, så send os endelig en motiveret ansøgning.

Fordele for dig

Som medarbejder på Capio Privathospital får du rige muligheder for både personlig og faglig udvikling, og du er sikret en god pensionsordning og sundhedsforsikring.

Opstart

Den 1. april 2021.

Yderligere information om stillingen

Har du brug for yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte Hospitalschef Merete Hoffmann Andersen på mha@capio.dk.

Ansøgningsfrist

Hurtigst muligt, da vi løbende indkalder til samtale – tøv derfor ikke med at sende os din ansøgning allerede i dag.

Om Capio

Ansættelsesform Fastansat
Arbejdstid Deltid
Startdato 1. april 2021
Antal ledige stillinger 1
Arbejdstid 32 timer
By Aarhus
Region Midtjylland
Land Danmark
Referencenummer 2021/9
Publiceret 03.02.2021
Sidste ansøgningsdag 24.02.2021

Tillbaka till lediga jobb