Hellerup

Radiografer til vores MR-scanner

Vi har travlt og søger derfor radiografer på vikarbasis til vores MR-scanner i Hellerup.

Capio tilbyder

Vi ønsker os flere radiografer til vores vikarkorps, der sammen med vores faste team kan bidrage til et fortsat højt fagligt niveau. Vi tilbyder en spændende stilling i gode omgivelser, hvor tværfagligt samarbejde er særlig vigtigt for teamet. Vi tilbyder op til 37 timer om ugen, og vagterne er fortrinsvist placeret i alle ugens dage med en vagtlængde på 8-12 timer.

I Capio har vi altid patienten i centrum, og alle, der gæster os, behandles med omsorg og interesse. Vi tilbyder et uformelt arbejdsmiljø med gode, søde og fleksible kolleger.

Capio søger

Det er vigtigt, at du er fleksibel, serviceorienteret samt har et godt humør. Vi ser gerne, at du har erfaring i at arbejde med en MR-scanner og tilbyder selvfølgelig oplæring i vores procedurer og protokoller.

Har ovenstående vakt din interesse, så tøv ikke med at sende os dit CV og en motiveret ansøgning.

Ansættelsesstart den 1. februar 2021.

Yderligere information om at være vikar

Har du brug for yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte Chefradiograf Forough Sadolin på fsa@capio.dk eller 2888 8834.

Om Capio

Capio er et alsidigt privathospital med speciale i hhv. diagnosticering og behandling af ryg- og nakkelidelser samt almen kirurgi – herunder mave-tarm, urologi, ortopædkirurgi, håndkirurgi og plastikkirurgi samt en lang række øvrige specialer. Vi har fem hospitaler beliggende i henholdsvis Hellerup, Odense, Skørping, Viborg og Århus.

Vi har gennem årene været i konstant vækst og er i dag et af de største privathospitaler i Danmark samt en del af Ramsay-koncernen. Vi vægter kvalitet og patientsikkerhed meget højt, har konstant fokus på høj patienttilfredshed og er for tredje gang akkrediteret uden bemærkninger efter Den Danske Kvalitetsmodel. Vores patienter kommer via sundhedsforsikringer, som privatpatienter eller henvist fra regionerne.

 

Læs mere om os på www.capio.dk

Ansættelsesform Sæsonarbejde
Arbejdstid Fuldtid/deltid
Startdato 1. februar eller hurtigst muligt derefter.
Antal ledige stillinger 2
Arbejdstid 20-37 timer
By Hellerup
Region Hovedstaden
Land Danmark
Referencenummer 2021/2
Publiceret 11.01.2021
Sidste ansøgningsdag 26.02.2021

Tillbaka till lediga jobb