Capio Danmark er fortsat i en stabil vækstfase, og vi udvikler løbende vores organisation for at kunne levere et stærkt sundhedstilbud i hele Danmark. For at styrke vores driftsorganisation opretter vi nu en ny funktion som Chief Operating Officer, COO i daglig tale. 
 
Capio tilbyder
Som COO hos Capio vil du i tæt samarbejde med den øvrige direktion indgå i den strategiske ledelse af Capio. COO-rollen indebærer primært et fokus på daglig ledelse og drift af vores hospitaler og billeddiagnostik, dermed bidrager du som COO aktivt til den positive udvikling af forretningen i tæt samarbejde med Hospitalscheferne.

Ansvar og indflydelse
Som COO vil du være overordnet ansvarlig for drift af vores 6 Hospitaler, Sekretariat, Kvalitet og Billeddiagnostik i Capio Danmark. Din fornemmeste opgave bliver at være nærværende i ledelsessparring til Hospitalscheferne, Kvalitetschefen og Sekretariatschefen i såvel taktisk som praktisk driftsledelse.

Som COO bliver du desuden et stærkt bindeled mellem CEO, det kommercielle team og vores Hospitalschefer. Du kommer til at deltage i udbudsarbejde og vil være i tæt i dialog med alle øvrige interessenter omkring Hospitalernes drift, kvalitet og leverancer. 

Som del af ovenstående ansvarsområde vil du arbejde med følgende områder og opgaver:

  • Daglig ledelse i samarbejde med Hospitalscheferne
  • Fokus på at sikre lønsom vækst og kapacitetsstyring i samarbejde med Hospitalscheferne
  • Tæt samarbejde i ledelsen om strategiske tiltag samt løbende prioritering af disse
  • I tæt samarbejde med CEO, have fokus på den strategiske implementering, proces- og ressourcestyring, samt løbende evaluering og afslutning
  • Optimering af interne processer, søge fælles arbejdsgange
  • Forberede ledelsesrapportering i samarbejde med CEO og CFO

Arbejdsstedet er primært med base i Hellerup, og COO er samtidigt hjemmehørende på alle vores adresser i Danmark. Der må derfor påregnes en del rejsedage. 

Capio søger
Du har en relevant uddannelse, enten sundhedsfaglig, økonomisk eller kommerciel, det vigtigste er dog, at du har dokumenterede resultater med driftsledelse, procesoptimering og forretningsforståelse, gerne fra en sundhedsfaglig virksomhed.  

Som person er du samarbejdsorienteret og formår at begå dig på alle niveauer; fra pragmatisk problemløsning i hverdagen, til taktisk og strategisk udvikling på ledermøder og i samspil med den øvrige direktion. Du er ambitiøs, tænker i service og købmandskab, og du har en stærk analytisk sans med klart blik for detaljerne. Sidst men ikke mindst, er du struktureret og motiveres af at følge ofte komplekse problemstillinger helt til dørs.

Har ovenstående vakt din interesse, så tøv ikke med at sende os en motiveret ansøgning.

Yderligere information om stillingen
Har du brug for yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte CEO Søren Kjeldsen på skj@capio.dk.

Ansøgningsfrist
Der er ansøgningsfrist den 15. juni 2023. Første interview holdes den 19. juni 2023 i Hellerup.

Ansættelsesform Fastansat
Arbejdstid Fuldtid
Startdato Efter aftale
Løn Efter aftale
Antal ledige stillinger 1
Arbejdstid Efter aftale
By Hellerup
Region Hovedstaden
Land Danmark
Referencenummer 2023/32
Kontakt
  • Søren Kjeldsen, 87250899
Publiceret 01.06.2023
Sidste ansøgningsdag 15.06.2023

Tilbage til Ledige stillinger