Viborg

Er du god til at have mange bolde i luften samtidig med at du kan bevare overblikket, så er det måske dig vi søger. 

Radiograf til MR Viborg

Vi har travlt og derfor søger vi en radiograf med erfaring inden for MR-scanning til vores afdeling i Viborg som en del af vores fantastiske team!

Capio tilbyder

Som radiograf på vores MR-klinik, indgår du i et team blandt sekretærer, radiografer og radiologer.

Vores ambition er at sikre udvikling af vores kundeservice samt at patientoplevelsen bliver den bedste i branchen. Derfor forventer vi, at du er smilende, serviceorienteret og præget af høj faglighed. 

Vi arbejder i en udfordrende hverdag, hvor der er travlt og hvor vi ofte skal tillære os nye kompetencer. Det gør at ingen dage er ens. Det skal du kunne se som et positivt input til din hverdag.

Vi har et godt sammenhold i et meget lille team og det ønsker vi at du skal være en aktiv del af. Vi er fokuseret på et godt arbejdsmiljø.

Som medarbejder på Capio Privathospital får du rig muligheder for både personlig og faglig udvikling, og du er sikret en god løn, pensionsordning og sundhedsforsikring. 

Der er tale om en fuldtidsstilling (37 timer eller efter nærmere aftale) hvor arbejdstiden primært vil ligge i dagtiden, dog kan aften- og weekendvagter forekomme.

Vi søger

Vi søger en positiv og gerne kreativ kollega, som kan arbejde løsningsorienteret. Vi forventer at du har min. 3 års erfaring med MR-scanning, gerne med fordel indenfor områderne ortopædi og neurologi.

Din lyst til at optimere og iværksætte nye undersøgelsestyper, skabe overblik, tage ansvar i samarbejde med radiograf- og sekretærgruppen, bliver afgørende for at få succes i stillingen. Derudover evner du at være servicemindet over for patienter, samarbejdspartnere og kolleger og har forretningsforståelse og kendskab til det danske sundhedsvæsen.

Opstart

Der er tale om en ansættelse med opstart snarest muligt

Yderligere information om stillingen

Har du brug for yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte Chefradiograf Vest Liam Ha lkh@capio.dk eller Koordinerende radiograf Carsten Kreutzfeldt Hansen ckh@capio.dk

Ansøgningsfrist

Der er ansøgningsfrist den 1. august 2023, men vi inviterer til samtale løbende så tøv ikke med at sende din ansøgning.

Ansættelsesform Fastansat
Arbejdstid Fuldtid
Startdato Snarest muligt
Løn Efter aftale
Antal ledige stillinger 1
Arbejdstid 30-35 timer
By Viborg
Region Midtjylland
Land Danmark
Referencenummer 2023/31
Kontakt
  • Liam Ha, 30502753
Publiceret 30.05.2023
Sidste ansøgningsdag 01.08.2023

Tilbage til Ledige stillinger