Hellerup

Vil du være del af et radiografteam, der skaber høj faglig kvalitet, gode patientoplevelser og sætter samarbejde internt og eksternt højt? Så er du måske den nye radiograf, vi søger til Capio Privathospitals billeddiagnostiske afdelinger på Gildhøj og i Hellerup.

Capio tilbyder

Vi tilbyder dig at blive en del af vores radiografteam, der sætter standarden for høj faglig kvalitet, gode patientoplevelser, godt tværfagligt samarbejde, samt faglig udvikling. Vi har altid patienten i centrum, og alle der gæster os, behandles med omsorg og interesse.

Vi tilbyder et uformelt arbejdsmiljø med dygtige kolleger, lækre faciliteter og ikke mindst en herligt travl hverdag. Hos os har du mulighed for at oparbejde og opretholde en bred vifte af kompetencer inden for konventionel røntgen og MR-scanning.  Dine arbejdsopgaver bliver MR-scanning samt røntgen.  

Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores radiologer.

Vi har dag- og aftenåben mandag til fredag og i weekenderne efter behov. Vi tilbyder et fleksibelt job, hvor du har indflydelse på planlægningen af din arbejdstid og din vagtplan aftales derfor individuelt efter klinikkens behov og dine ønsker.

Capio søger

Vi søger erfarne radiografer med MR-erfaring til vores røntgen og MR-afsnit, hvor vi servicerer ambulante, samt præ- og postoperative patienter. Erfaring med mammografi vil være en fordel.

Du har gode samarbejdsevner, er god til at kommunikere og du sætter pris på en effektiv og afvekslende dagligdag. Du har mod på et udfordrende arbejde med rig mulighed for selv at skabe rammerne for dit fagområde og i det daglige arbejde.

Yderligere information om stillingen

Har du brug for yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte Chefradiograf Forough Sadolin på fsa@capio.dk

Ansøgningsfrist

Ansøgningsfrist 20 april 2023, men vi indkalder til samtaler løbende, så vent derfor ikke med at sende din ansøgning.

Ansættelsesform Fastansat
Arbejdstid Fuldtid/deltid
Startdato Snarest muligt
Løn Efter aftale
Antal ledige stillinger 1
Arbejdstid Efter aftale
By Hellerup
Region Hovedstaden
Land Danmark
Referencenummer 2023/19
Kontakt
  • Forough Sadolin, 28888834
Publiceret 23.03.2023
Sidste ansøgningsdag 20.04.2023

Tilbage til Ledige stillinger