Lægesekretær søges til teamledelse med fokus på kundeservice og koordinering.

Capio tilbyder

Vores gruppe af lægesekretærer i Aarhus sidder med nøgleansvaret for koordinering og kommunikation med både vores patienter og læger.

Vores ambition er at udvikle vores kundeservice, samt sikre at patientoplevelsen bliver den bedste i branchen. Derfor vil udvikling af måden vi arbejder og opgaveløser på, være en vigtig del af jobbet. Som ledende lægesekretær vil du deltage i at løse lægesekretæropgaver, samt indgå i teamets vagtplan. Vi vil kort nævne ansvarsopgaver som følger:

  • Lede teamet af lægesekretærer og receptionister
  • Sikre produktivitet og opfyldelse af servicemål for booking og notatskrivning
  • Ansvar for arbejdsplanlægning for lægesekretærer og receptionister
  • Booke arbejdsprogrammer for læger, både forundersøgelser og operationer i samarbejde med Koordinerende Sygeplejerske og Hospitalschefen

Der ligger et stort ansvar i den daglige drift, hvor der hver dag skal leveres god service til alle vores patienter, kunder og eksterne samarbejdspartnere.

Personen Capio søger

Vi leder efter dig, der er motiveret af at løse opgaven i tæt samspil med både medarbejdere og den øvrige ledelse. Du skal både kunne delegere og tage styringen, du skal kunne navigere i en organisation i rivende udvikling, hvor forandringer og udvikling er højt på dagsordenen.  Vi forventer, at du har erfaring med personaleledelse og kan skabe en positiv udvikling sammen med teamet.

Du er uddannet Lægesekretær, og har sikkert taget efteruddannelse, gerne indenfor ledelse. Du må gerne have mere end 2 års fra tilsvarende funktion på offentligt eller privat hospital.

Yderligere information om stillingen

Har du brug for yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte Hospitalschef Merete Hoffmann Andersen på mail: mha@capio.dk

Ansøgningsfrist

Søndag 18. april 2021. Vi forventer at afholde jobsamtaler 26. april 2021 på vores adresse i Aarhus.

 

Ansættelsesform Fastansat
Arbejdstid Fuldtid
Startdato Efter aftale
Løn Efter aftale
Antal ledige stillinger 1
Arbejdstid Efter aftale
By Aarhus
Region Midtjylland
Land Danmark
Referencenummer 2021/19
Publiceret 24.03.2021
Sidste ansøgningsdag 18.04.2021

Terug naar vacatures