Sammen skaber vi de bedst mulige vilkår for dig!

Et højt fagligt niveau, 3 hospitaler og stærke teams omkring dig 
Kvalitet og patientsikkerhed altid er i fokus i vores lægefaglige arbejde, og er en del af Capios strategi. Vi værner om patienternes helbred og medarbejdernes trivsel. 

Den lægefaglige ambition
I Capio ønsker vi at skabe enestående patientoplevelser og udvikle vores kliniske arbejde. Et arbejde der kræver høj faglighed og bygges på et stærkt samarbejde i vores sundhedsfaglige teams. Vi ønsker derfor at skabe de bedst mulige forudsætninger for kontinuitet og opbygning af stærke relationer.

Vi søger nu en Speciallæge i Anæstesiologi, med mindst 2 års erfaring, til en fast stilling med primær ansættelse på vores hospital i Aarhus. Vi tilbyder en stilling med fremmøde på minimum 2 af vores hospitaler i det jyske, nemlig både i Aarhus og Aalborg. Der vil også være mulighed for vagter i Viborg, hvis dette ønskes. 

Hvert hospital har et stærkt team der indgår i samarbejdet med dig om afvikling af programmer og udvikling af det kliniske arbejde. Du vil indgå i et team bestående af 3 fastansatte anæstesiologer i det jyske, samt et korps af konsulenter.

Capio som lægefagligorienteret organisation
Vi ønsker at øge den lægefaglige kvalitet ved at udnytte digitalisering og god klinisk praksis for at forbedre vores ekspertise og kvalitet. Vi arbejder med standardisering af vores patientdata for at forbedre behandlingskvalitet, effektivitet, personalisering af sundhedstilbud og patientinteraktioner.

Capio tilbyder
En spændende stilling primært tilknyttet vores hospital i Aarhus, fantastiske kollegaer, gode fleksible arbejdstider og en konkurrencedygtig løn.

Vi tilbyder en 3 til 5 dages arbejdsuge, primært i dag/aftenvagt og ingen weekendvagter. Vi etablerer patientprogrammer således, at du får hele dage på hvert enkelt hospital. Ugentlig arbejdstid, antal dage på de enkelte hospitaler kan aftales således, at vi sammen skaber de bedst mulige vilkår for dig, dine kollegaer og vores patienter.  

Ansøgningsfrist
Vi inviterer løbende ansøgere til samtale, så vent ikke for længe med at sende din ansøgning og CV til os.

Yderligere information om stillingen
Har du brug for yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte Hospitalschefen i Aarhus Merete Hoffmann Andersen på mail mha@capio.dk

 

Ansættelsesform Fastansat
Arbejdstid Fuldtid/deltid
Startdato Efter aftale
Antal ledige stillinger 1
Arbejdstid Efter aftale
By Aarhus
Region Midtjylland
Land Danmark
Referencenummer 2023/42
Kontakt
  • Merete Hoffmann Andersen, 45200762
Publiceret 16.08.2023
Sidste ansøgningsdag 30.09.2023

Tilbage til Ledige stillinger