Aarhus

Vi søger en anæstesisygeplejerske til en fast stilling på vores afdeling i Aarhus til at blive en del af vores team af søde og engagerede kolleger.

 

Capio tilbyder

…et spændende job med et godt, tværfagligt samarbejde. Du bliver en del af et erfarent og fagligt stærkt team med gode, søde og fleksible kolleger. Vi har et uformelt arbejdsmiljø i strukturerede rammer, hvor du har stor indflydelse på dit daglige arbejde og mulighed for at bringe dine kompetencer i spil og bygge videre på den viden og erfaring, du allerede har.

Vi kan tilbyde ansættelse på 28-32 timer. Arbejdet er primært lagt i dagtimerne mandag til fredag med enkelte aftenvagter ind i mellem.

I Capio tilbyder vi gode personaleforhold med synlig og nærværende ledelse, frokostordning, sundhedsforsikring og gode lønforhold med DSR overenskomst.

 

Capio søger …

… en erfaren anæstesisygeplejerske, gerne med bred erfaring fra flere specialer.

Det er vigtigt, at du har minimum 2 års erfaring og mod på at lære nyt. Ud over at bedøve vil du også blive en del af vores opvågningssygepleje med bl.a. hjemsendelse af patienter.

Motiveres du af en høj faglig standard, en effektiv og afvekslende dagligdag, medindflydelse og at være tæt på patienterne, er stillingen måske lige noget for dig.

Vi lægger vægt på at finde den helt rigtige profil til vores team. Vi ønsker os en ny kollega, der med ildhu og gåpåmod vil tage sin plads i teamet og bidrage med et højt fagligt niveau. Det er vigtigt, at du er fleksibel, serviceorienteret, god til at prioritere dine opgaver og evner at skabe overblik – også i pressede situationer – samt har et godt humør.

 

Capio er …

… et privathospital, hvor vi altid har patienten i centrum. På Capio samarbejder vi på tværs af faggrupper for at skabe de bedste patientoplevelser. Vi kalder det ”sammen om patienten” hvilket betyder, at alle, der gæster os, behandles med omsorg og interesse. Vi tilbyder vores patienter behandling inden for mange forskellige kirurgiske specialer, herunder ortopædkirurgi, rygkirurgi, urologi, mave-tarm-kirurgi og plastikkirurgi.

 

Ansøgningsfrist

Har ovenstående vakt din interesse, så tøv ikke med at sende os din ansøgning hurtigst muligt.

Ansøgningsfrist: 30 juni 2023

 

Yderligere information

Har du brug for yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte Ledende sygeplejerske Julie Frese på jfre@capio.dk.

Ansættelsesform Fastansat
Arbejdstid Fuldtid
Startdato Snarest muligt
Løn Efter aftale
Antal ledige stillinger 1
Arbejdstid 28-32
By Aarhus
Region Midtjylland
Land Danmark
Referencenummer 2023/30
Kontakt
  • Julie Frese, 42282505
Publiceret 25.05.2023
Sidste ansøgningsdag 30.06.2023

Tilbage til Ledige stillinger