Medarbejder søges til faktureringsteam

Motiveres du af kvalitet i fakturering, og ønsker du at blive en del af et team med et godt sammenhold og positiv energi? Så læs endelig videre.

Capio Privathospital Gildhøj søger en medarbejder til faktureringsteamet. Har du sundhedsfaglig erfaring (såsom lægesekretær, etc.) vil det være en fordel, men ikke et krav.  

Vi forventer, at du har flair for fakturering, og sætter en ære i at nå deadlines. Du skal kunne selvstændigt varetage forskellige typer af debitoropgaver og være opsøgende over for nye arbejdsgange.

Som en del af Finansafdelingen, vil dine primære arbejdsopgaver blive at fakturere Capio Privathospital Gildhøjs mange kunder, herunder selvbetalere, forsikringsselskaber og faktureringsteamets typiske opgaver.

Din arbejdsplads vil være på Capio Gildhøj i Brøndby samt på Capio Hellerup, med mulighed for hjemmearbejdsdag.

 

Capio tilbyder

I Capio er vi på en rejse mod at blive en af de stærkeste spillere i branchen. At blive den bedste til noget er ikke let. Det kræver dygtighed, hårdt arbejde, et højt ambitionsniveau og beslutsomhed – både i at sætte den overordnede retning og i det daglige arbejde.

 

Ansvar og indflydelse

I Capio har vi plads til humor og vi sætter pris på en uformel omgangstone. Du bliver mødt med store forventninger, som støttes op af en relevant personlig og faglig sparring.

 

Vi har brug for dig til at tage ansvar for følgende inden for faktureringsområdet, som indebærer:

 

 • Ansvar for en portefølje af kunder (typisk Sundhedsforsikringer) – den fulde arbejdsgang og ansvar, herunder:
  • Fakturering af kunder i henhold til kontrakt
  • Forståelse af kontraktgrundlag med kunden
  • Da Debitor-teamet er en del af Finansafdelingen, vil der til tider være andre opgaver på tværs af hele Finans-teamet, du vil forventes at bidrage til, da vi arbejder som ét team, der hjælper hinanden.

Der er tale om en fuldtidsstilling i et bredt funderet team, som samarbejder med vores afdelinger i hele landet. Arbejdsstedet er som udgangspunkt på Gildhøj i Brøndby, men assistance på vores øvrige matrikler kan være påkrævet.

Capio søger

Vi søger dig, der kan dit kram som Debitor eller Regnskabsmedarbejder, og som har en solid økonomiforståelse, for hvad der ligger bag systemerne, og derfor ikke blot arbejder på rutinen.

 • Du har en relevant sundhedsfaglig, økonomi- eller kontoruddannelse.
 • Det er en fordel hvis du har 2-3 års erfaring fra en økonomiafdeling eller lignende
 • Du er i stand til at arbejde selvstændigt.
 • Du skal være nysgerrig og have lyst til at udvikle dig – Capio er optaget af udvikling, og vi ved, at det betyder, vi en gang imellem fejler, hvilket er okay – for déri ligger læring.
 • Du skal have en positiv indstilling, være god til at samarbejde og formå at arbejde struktureret, selvstændigt og tværfagligt.

Har ovenstående vakt din interesse, så tøv ikke med at sende os en motiveret ansøgning.

Yderligere information om stillingen

Har du brug for yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte Team-leder Bodil Skodborggaard bsk@capio.dk eller CFO Benedikte Lohse på blo@capio.dk                       .

Ansøgningsfrist

Søg hurtigst muligt, da vi indkalder løbende til samtale. Opstart hurtigst muligt.

Ansættelsesform Fastansat
Arbejdstid Fuldtid
Startdato Hurtigst muligt
Antal ledige stillinger 1
Arbejdstid 37
By Brøndby
Region Hovedstaden
Land Danmark
Referencenummer 2023/14
Publiceret 06.03.2023
Sidste ansøgningsdag 31.03.2023

Tilbage til Ledige stillinger