Energisk og topprofessionel Hospitalschef søges

I Capio har vi både patienten og kunden i centrum, vores opmærksomhed er rettet ligeligt mellem patientens helbred, oplevelse af service og et højt sundhedsfagligt niveau, samt et tæt samarbejde med vores kunder, Danske Regioner, forsikringsselskaberne og privat betalende patienter. 
I Capio er vi ambitiøse både som forretning og som en stolt fagprofessionel organisation, og vi søger en visionær og fagligt kompetent leder til vores hospital i Odense. 

Udfordringen
Som Hospitalschef vil du referere til vores CEO og have en tæt dialog med vores virksomhedsansvarlige læge, og samtidig vil samspillet med den øvrige ledelse være vigtigt for vores samlede udviklingsfokus.
Hospitalet spænder over mange lægefaglige specialer på højt niveau, hvilket kræver en dygtig planlægning og koordinering af faggrupperne imellem. Vi råder over lækre og moderne faciliteter i vores hospital centralt placeret midt i Odense. 
Som Hospitalschef bliver du ansvarlig for ledelse af en stabil kerne af faste medarbejdere og vikarer, herunder læger, lægesekretærer og sygeplejersker, samt et større antal konsulentansatte speciallæger. 

Indflydelse og rolle
Som Hospitalschef får du ansvaret for at drive og udvikle hospitalet i Odense i tæt samarbejde med den øvrige ledelse og medarbejdere. Ansvaret indebærer endvidere: 
•    Driftsansvar, al ledelse af daglig drift, herunder fuldt personaleansvar
•    Økonomisk driftsansvar inkl. top- og bundlinje, med fokus på optimering
•    Tværfagligt ledelsesansvar, både læge- og sygeplejefagligt
•    Samarbejde med underleverandører af fx arbejdstøj, ejendomsdrift, rengøring og kantine mv.

Profilen, Capio søger
Både den erfarne Hospitalschef, Klinikleder, Afdelingsleder og dig der drømmer om næste skridt i karrieren, kan være interessant for os. Din uddannelsesbaggrund er ikke afgørende, men erfaring med drift af kirurgiske specialer og operationsafsnit vil dog være en fordel.
Vi forventer, at du er udpræget driftsmæssigt og organisatorisk stærk, både på det operationelle niveau og du er tydelig i dit personlige lederskab. Hospitalschefen skal både have stærke relationelle kompetencer og evne at opbygge gode samarbejdsrelationer både internt og med de mange eksterne interessenter og samtidig tæft for at drive en forretning.

Ansøgningsfrist
Send din ansøgning senest 12. april 2021. Vi forventer at holde første jobsamtale torsdag den 20. april 2023 i Odense.

Ansættelsesform Fastansat
Arbejdstid Fuldtid
Startdato Efter aftale
Løn Attraktiv
Antal ledige stillinger 1
Arbejdstid Efter aftale
By Odense
Region Syddanmark
Land Danmark
Referencenummer 2023/18
Kontakt
  • Brian Lambrecht, 45200531
Publiceret 20.03.2023
Sidste ansøgningsdag 12.04.2023

Tilbage til Ledige stillinger