Skørping

Vi søger MR-Radiografer til en vikarstilling i Skørping.

Motiveres du af en høj faglig standard, en afvekslende dagligdag på en fleksibel arbejdsplads med mulighed for at tjene nogle ekstra penge? Så er Capio det rette sted for dig!

Capio tilbyder
Capio tilbyder dygtige og dejlige kollegaer samt lækre faciliteter på vores beliggenhed i Skørping med personaleparkering og ikke mindst en travl hverdag. Vi ønsker os en ny kollega, der kan bidrage til et fortsat højt fagligt niveau i vores velfungerende team.

I Capio har vi altid patienten i centrum, og alle, der gæster os, behandles med omsorg og interesse. Vi tilbyder et uformelt arbejdsmiljø med gode, søde og fleksible kolleger samt et godt, tværfagligt samarbejde. Det er vigtigt, at du er fleksibel, serviceorienteret og har et godt humør.

Vi forventer
Vi forventer, at du kan arbejde både dag- og aftenvagter, da vi har åbent mandag til fredag samt i weekenderne efter behov. Arbejdstiden ligger i hverdage og weekender i tidsrummet kl. 7.30 – 22, men der er mulighed for fleksibilitet efter aftale.

Det er vigtigt, at du har minimum 2 års erfaring.

Yderligere information om stillingen
Vi har vundet Region Nords udbud med et stort antal MR-scanninger. Derudover anvender vi på nuværende tidspunkt en Simens og en GE 1,5 T-scanner. Vi har købt en ny scanner og er i gang med en udskiftning af den gamle.

Din vagtplan aftales individuelt efter klinikkens behov og dine ønsker.

Har du brug for yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte Chefradiograf Forough Sadolin på fsa@capio.dk.

Send din ansøgning
Har ovenstående vakt din interesse, så tøv ikke med at sende os din ansøgning hurtigst muligt. Vi indkalder til jobsamtaler løbende – vent derfor ikke med at sende din ansøgning.

Om Capio

Ansættelsesform Sæsonarbejde
Arbejdstid Deltid
Startdato Hurtigst muligt
Antal ledige stillinger 1
Arbejdstid -
By Skørping
Region Nordjylland
Land Danmark
Referencenummer 2020/21
Publiceret 13.10.2020
Sidste ansøgningsdag 13.11.2020

Takaisin avoimiin työpaikkoihin