Send din ansøgning eller upload dit CV

I Capio går vi op i at skabe en arbejdsplads, hvor både medarbejdere og patienter er i fokus. Vi mener, at stærke relationer er nøglen til at skabe en positiv og motiverende hverdag, hvor vi hele tiden stræber efter at forbedre vores praksis og give vores patienter den bedste omsorg, service og kvalitet.

Vi leder aktivt efter engageret, passioneret og empatisk personale, der vil være med til at give vores patienter en fantastisk oplevelse. Det gælder både sundhedsfagligt personale, som læger, sygeplejersker og radiografer, og mere administrative stillinger, såsom lægesekretærer, køkkenpersonale, rengøringsassistenter, økonomer og HR-medarbejdere.

Hvis du ikke finder en ledig stilling, der passer til dine ønsker, kan du altid uploade dit CV til vores database eller sende en ansøgning. Det vil give os mulighed for at kontakte dig, når der opstår en ledig stilling, der matcher dine kvalifikationer. Vi gemmer din ansøgning i 6 måneder.

I Capio arbejder på at skabe en positiv og ligeværdig arbejdskultur, hvor vores medarbejdere kan trives og udvikle sig. Uanset om du er interesseret i en fuldtidsstilling eller konsulentarbejde, ser vi frem til at høre fra dig.

Share links


Log in and send an open application

Return to job vacancies