MR-radiologer søges til konsulentopgaver

Privathospitalet Capio har det største billeddiagnostiske center på det private danske marked, og vi har dejligt travlt. 

Capio tilbyder
Vi tilbyder spændende muligheder for at du bliver en del af Capios stærke MR Radiologiske team. Vi søger dygtige Radiologer, der har lyst til at nyde fleksibiliteten i at arbejde hjemmefra.

Capio råder over 6 Siemens MR-scanner (1.5T og 3T), 1 Siemens CT-scanner og 3 Philips MR-scanner (1.5T) fra 2021. Derudover nyinstalleret røntgen fra Fuji. 

Vi har et konstant flow af patienter igennem og dermed tilsvarende mange billeder der skal beskrives. Vi er meget fleksible med en ansættelse som konsulent, hvor du arbejder hjemmefra, og hvor du måske samtidigt arbejder i et andet fagprofessionelt miljø parallelt med engagementet hos os i Capio.

Vi stiller udstyr til rådighed for at du kan arbejde derhjemme.

Faglige udfordringer
Vi udbyder og arbejder med en bred vifte af specialeområder indenfor MR heriblandt ortopædi, reumatologi, neurologi, gastreoenterologi m.m. Vi forsøger at være innovative og udfordrer vores fagprofessionelle til at tænke nyt og løbende udvikle de faglige kompetencer. Endvidere arbejder vi også aktivt med talegenkendelse. 

Capio søger
Vi søger dig, der har mindst 3 års erfaring med MR-scanninger.

Send din ansøgning
Så, tag imod tilbuddet om at blive en del af Capio i et distancearbejdsmiljø med gode, søde og fleksible kolleger, et godt tværfagligt samarbejde med dygtige og erfarne radiografer, understøttet af altid servicemindede lægesekretærer.

Har ovenstående vakt din interesse, så tøv ikke med at sende os dit CV.

Ansættelsesstart hurtigst muligt.  

Yderligere information
Har du brug for yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte Chefradiograf for Øst Danmark Forough Sadolin på fsa@capio.dk eller 2888 8834 eller Liam Ha Chefradiograf for Vest Danmark på lkh@capio.dk eller 3050 2753. 

Ansættelsesform Fastansat
Arbejdstid Fuldtid/deltid
Startdato Efter aftale
Antal ledige stillinger 1
Arbejdstid Efter aftale
By Hele landet
Region Midtjylland
Land Danmark
Referencenummer 2022/58
Kontakt
  • Liam Ha, 30502753
Publiceret 12.05.2023
Sidste ansøgningsdag 23.06.2023

Tilbage til Ledige stillinger